Home

Contactgegevens

Contactgegevens

Nieuws

Midzomertoernooi

Na enkele maanden van drooglegging is  het weer tijd om het tennis-leven in onze club weer vlot te trekken.

Om te beginnen organiseren we op korte termijn (18 juli) een  gezelligheidstoernooi voor alle leden van jong tot oud en van goede tot minder goede spelers.

Lees meer »

Woensdag 8 juli 20.00u-21.30u Algemene ledenvergadering

 

Het bestuur nodigt alle leden uit om zich uit te spreken en tot besluit te komen over de huidige bestuurs-situatie op de extra Algemene ledenvergadering op woensdag 8 juli 2020 van 20.00-21.30u in het clubhuis van TC 't Moleneind.

 

Met vriendelijke groet,

Fred Stevens, Huub van Zuijlen, Marcel Verkoelen en Mies Wiegant

Tennis met een Kennis!

Jullie hulp nodig bij de Ledenwervingsactie:

Nu iedereen meer thuis blijft en niet binnen kan sporten is deze zomer een mooi moment om weer wat meer mensen naar de baan te krijgen. Daar is jullie hulp ook bij nodig! Nodig eens een kennis, familielid of iemand uit de vriendengroep uit om mee naar de baan te gaan.

Lees meer »

KNLTB COMPETITIE 2020

Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft de KNLTB besloten de Voorjaarscompetitie 2020 te verplaatsen naar het najaar. Deze unieke competitie krijgt de naam: KNLTB Competitie 2020.

Lees meer »

Op woensdagavond baan 3 bezet door badmintonclub

Iedere woensdagavond is baan 3 van 19.30u tot 21.30u bezet door de badmintonclub. Ze dienen de regels van onze club met betrekking tot de geldende corona-maatregelen op te volgen. 

 

» Nieuws archief